Forside

Nyhedsbrev Kalender Børn & Kunst  Spirituel rejser

                                                                                                           Spiritualitet, Shamanisme og Kreativitet  

Gruppeforløb

f

 

Medicinhjulet:

Vi vil bruge medicinhjulet  som omdrejningspunkt i søgningen  efter vores indre kerne. Medicinhjulet er en kraftcirkel fuld af viden og indsigt, det bruges som hjælp til at se eller forstå ting, vi ikke helt kan se eller forstå, fordi det er ideer og ikke fysiske objekter. Medicinhjulet lærer os, at vi har fire aspekter i vor natur: det fysiske det følelsesmæssige det mentale og det åndelige. Hvert af disse aspekter må udvikles ligeligt. Medicinhjulet fortæller os hvordan den naturlige orden fungerer, og hvor menneskets plads er i denne orden, og hvad meningen er med livet. Det viser os de kræfter der holder universet i balance. Medicinhjulet er et levende og vibrerende system og en erkendelsesvej og som sådan ændrer og tilpasser det sig til menneskets behov under dets nuværende omstændigheder. 
Du vil lærer hvorledes du kan åbne dit energifelt for naturen, Moder jord som er et levende væsen.


REDSKABER:  
Shamanisme i en frugtbar kombination med kunstterapi. Der vil indgå ceremonier, ritualer, meditation, krops- og energiarbejde, kreative udtryk som maleri, skulptur, sang, dans, poesi, mm. 

I vil komme til at arbejde en del ude i naturen. Naturen er et levende væsen, og du lærer, hvorledes du kan åbne dit energifelt og dit hjerte for at komme i samklang med Moder jord.  

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Det er forløbet i sig selv, der er givende.

Gruppeforløb:
Formålet med personlig/spirituel udvikling i en lille gruppe er at skabe et varmt og trygt rum, hvor der kan arbejdes med personlige temaer, og hvor opmærksomheden rettes mod vækst, samhørighed og tro på egne ressourcer. Fordelen ved en gruppe er, at I kan støtte, vejlede og inspirere hinanden i jeres individuelle og kollektive proces.

Er du interesseret så kontakt mig,  jeg vil løbende starte nye grupper op, efterhånden som der er et hold. Hvis I i forvejen er en gruppe, der trænger til ny inspiration er I også velkommen til at kontakte mig.

Feedback fra en der har været på kreativ dag workshop.

          

 

Moder Jords Have  
v/ Jane Folsted Tryvej 175, 9750 Østervrå Tlf.: 3042 5754
Mail:
jf.moderjordshave@gmail.com web: www.moderjordshave.dk

 

 
Top  forside  Kalender